Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
_Dumber_
üzenetére
Majd írok nekik egy köszönő levelet, hogy eddig komálta. Most éppen működik egyébként, harmadik próbálkozásra sikerült hiba nélkül felálljia a rendszernek.
Ezen dolgoztak az elmúlt hetekben, most komolyan?! Ekkora bakit még a Buguntu sem követ el. Pedig baromira megtetszett ez a cucc, de most kiakadtam... lehet, hogy pont azért ennyire. Remélem másnál is szarakodik a boot és javítják holnap vagy a nappokban.
Most éppen mentem a mentendőt, mert ha már így alakult, összehúztam a rendszerpartíciót 40 GiB-re, a maradékra meg kihúzom a z NTFS-t. Felkészülök, ha esetleg az NTFS stuff megsemmisülne, mert jó esély van rá, mivel a partíció elejéhez bökök hozzá területet és a partíció elején kell lennie a holminak is, gondolom nem fogja áthelyezni, hanem radír lesz... ne legyen igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
BoB