Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Így már elő tudtam csalni, köszönöm szépen! Ezek szerint a Dropbox szépen fut és hozzáférek a beállításaihoz is. Van még itt mit tanulnom
A Nod32 itt sem jelenik meg, így azt leszedem és keresek valami mást. Esetleg tudnál valamit ajánlani? Az UFW-t természetesen konfigoltam a wiki alapján már az elején.Nem fogod elhinni!
Tegnap próbálgattam a sarkokba huzigálni a kurzort, de nem csinál semmit. Balra fent van a Tevékenységek indító, az feldobja a nyitott alkalmazások ablakait, ennyi. Most megint próbálgattam és véletlenül végighúztam a kurzort a képernyő alján, mire felugrott a systay. A képernyő aljára, középre kell húzni a kurzort GNOME alatt és működik
.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Nod32 itt sem jelenik meg, így azt leszedem és keresek valami mást. Esetleg tudnál valamit ajánlani? Az UFW-t természetesen konfigoltam a wiki alapján már az elején.
Tegnap próbálgattam a sarkokba huzigálni a kurzort, de nem csinál semmit. Balra fent van a Tevékenységek indító, az feldobja a nyitott alkalmazások ablakait, ennyi. Most megint próbálgattam és véletlenül végighúztam a kurzort a képernyő alján, mire felugrott a systay. A képernyő aljára, középre kell húzni a kurzort GNOME alatt és működik
.
BoB