Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nem kell semmilyen GRUB mappát csinálni, annak ott kéne lennie, ahol eddig is volt, csak bootbejegyzés nem mutat rá. Egyedül a grubx64.efi fájlt átnevezed bootmgfw.efi-re, és bemásolod a /boot/EFI/Microsoft/Boot/ mappába, persze miután csinálták kézzel ide mappát. Az UEFI-hez bootbejegyzést nem csak efibootmgr-rel tudsz csinálni, hanem magából az UEFI BIOS-ban is a Boot-opcióknál, vagy még ezt sem, mert ezt a Microsoft-os bejegyzést automatikusan megtalálja.
Csalódtunk benned, a továbbképzésen ki kellett volna követelni, hogy linuxosként a LibreOffice Writerből vagy terminálos sc vagy sc-im progiból akarsz továbbképződni
Azt se gondoltam volna, hogy van még ilyen telefonközpontos képzés, el nem tudom képzelni, hogy mit lehet továbbképződni, főleg, mióta gépek csinálják leginkább, de ha még oda is tesznek embert, akkor is csak pár gombot kell neki megmutatni, hogy milyen bejövő hívást hova hogyan kapcsolhat, és hogy kezelje a prioritásokat. Nagyon nagy tudománya ennek már nincs. De még régen, az analóg időkben is sokszor meg tudta csinálni egy helyben betanított portás, meg 0 műszaki érzékkel bíró Titkárságiné Mancika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azt se gondoltam volna, hogy van még ilyen telefonközpontos képzés, el nem tudom képzelni, hogy mit lehet továbbképződni, főleg, mióta gépek csinálják leginkább, de ha még oda is tesznek embert, akkor is csak pár gombot kell neki megmutatni, hogy milyen bejövő hívást hova hogyan kapcsolhat, és hogy kezelje a prioritásokat. Nagyon nagy tudománya ennek már nincs. De még régen, az analóg időkben is sokszor meg tudta csinálni egy helyben betanított portás, meg 0 műszaki érzékkel bíró Titkárságiné Mancika.
BoB