Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytoll
senior tag
Hello!
Van itt valakinek tapasztalata Logitech unifying wireless egérrel?
MX master egerem volt és folyamatosan laggolt, beakadt, nem tudtam végighúzni az egérmutatót az asztalon anélkül hogy nem akadna meg vagy 3x. Ezt betudtam annak hogy több éves az egér és már kezdett szétesni.
Megvettem az új MX master 3-at erre pont ugyan úgy laggol/akad arch-on mint az előző
Utánanéztem a neten, kipróbáltam néhány programot amit arch wikin írnak, de semmi javulás nincsen.
Valami ötlet, hogy ezt hogy tudnám debuggolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Battlefield 6
- Rendszergazda topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- SUSE Linux
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB