Hirdetés
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Socket AM5-ös Pro WS alaplapot mutatott be az ASUS
- Autós kamerák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt valami gyanúm, mikor láttam, hogy Samuról van szó, ezek szerint benne lenne e 850-es a blacklist-ban?
Szerintem gyakorlatiasabb heti cron-ba tenni a fstrim-et, mert az ember úgyis elfelejti előbb-utóbb lefuttatni manuálisan.
Hosszú távú tapasztalatom alapján az fstrim-es megoldás amúgy is hatékonyabb TRIM, mint a discard-os.
Hogy mi van? Te látóasszony vagy esetleg más különleges képességed volna?
Rögvest kieszem az SSD-t ebből a halott laptopból, ha ezt élő ember meg tudja állapítani, hatékonyabb a ló*szt, ha mégis, az csak véletlen és ezt gondolod, de ez a tapasztalat dolog még nekem is erős volt, pedig szoktam nagyokat mondani néha.
KDE plasma6-ost már fogod használni?
Mondjuk ki nyíltan, hogy az online trim, amit a vezérlő irányít az oprendszer utasításainak megfelelően, jóval hatékonyabb, mint egy adott időben végrehajtásra kerülő kényszerített trim.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest