-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandras0226
üzenetére
A kérdés, hogy neked az asztali felület volt szimpatikus?
Mondjuk aki Arch-ot tud telepíteni, annak a 2. legjobban beállítható DE nem fog problémát okozni. Vagyis nem kéne.

A fehér betűk miatt változtatnod kell a témán vagy a vezérlőelemeken. Anno egy Arch alapú disztrón nekem is volt hasonló problémám, de ez se oldotta meg. Nem is használok azóta Arhc alapút! Archwikit olvasd szorgalmasan szerintem, annyi idő alatt itt is kiigazodsz, mint Winen.
A kezdők használjanak kezdőknek készített disztrót!
(#4909) Frawly
Cinnamon nem zár képernyővédővel film alatt! Nem tudom te mit használsz, de az alapján, amit írsz, inkább jobb is, ha nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 3D nyomtatás
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

BoB