Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
Na, itt szakadt el a cérna, meguntam az IceWM-mel szenvedést. Az idesk is nagyon szar volt, se kétsoros ikoncímeket nem tudott, se azt nem lehetett tudni, hogy elindult-e az az alkalmazás, aminek az ikonjára kattintottam. A tálcára nem lehetett hálózatappot, hangerőszabályzót kitenni, sem gyorsindítási eszköztárat, ACPI-vezérlést sem tudott, az indítómenüjét is állandóan újra kellett generáltatni, minden egyes telepítés után. Ráadásul a videólejtászókkal kimenetbroblémám is volt.
Szépen repült fel az LXDE. Még nem mértem le boot utáni idle-ben, hogy mennyivel fogyaszt többet, de normál használat közben olyan +100MB a különbség a htop szerint.
Nagyon hiányzik a KDE, feltehetném azt is, de ezen az 1 giga RAM-os gépen használhatatlan lenne érdemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest