Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
Aktív témák
-
747
senior tag
''Én 99%-ban biztos vagyok benne, hogy az a gond, hogy APPLE gépen lett írva és ezt nem viszi
akármi.''
ez hulyeseg. az MPEG-2 mindenhol MPEG-2. a lemezt meg vagy tudod olvasni, vagy nem. (ha
HFSes a lemez, akkor MacOpener vagy MacDrive kell hozza.)
iDVD-vel irott cuccaim Mac-en, PC-n, asztali lejatszokon hibatlanul, penge minosegben futnak. az
egetesnel, vagy az anyag digitalizalasanal lett elbaszva valami. -
Club
őstag
Ahogy én tudom(nemtudom ez mennyire megbízható forrás:D) az almák is úgyanúgy kezelik a videó fájlokat, úőgyanúgy simán csak ráégetik a DVD-re.
Tehát semmi extra nincs ebben szerintem, bár lehet hogy kell az a codec..
Ahogy az MP3-at is, szerintem a videófájlokat is ugyanúgy kezeli mint a pc.
Na jó, mondjuk ''picit''gyorsabban, meg jobban éehet vágni, stb stb, de a végleges formátum szerintem ugyanaz..
Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest