- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
sziasztok
tegnap óta van egy air 2017 gépem, az valahogy megoldható, hogy az app store ne kérje állandóan minden letöltésnél a jelszavam?.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
Sziasztok.
Az imént szerettem volna az air 2017-et visszaállítani a Sierra rendszerre de azt írja folyamatosan hogy sérült a rendszer a helyreállítási szerveren, a Monterey most ballag felfelé..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
-
Kicsirics77
veterán
sziasztok, tárhelyprobléma van nálam is MacBook air 2017-en, de nemigazán tudom mi lenne a megoldás.
a fotók és doksik az icloudban vannak, egy csomó szemetet letakarítottam már.De mégis ezt mutatja a lemezkezelő.
válaszokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz moleculez #107838 üzenetére
Ezzel ellenőriztem de ami olyan volt azt töröltem,mégis a képen látható eredmény maradt.
Más,mikor bekapcsolom a gépet,akkor parancssorosan indul, ezt ki lehet kapcsolni valahogy?Nem zavar csak jobb szeretem az alma logót meg a folyamatjelző csíkot.
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz CharlieDrop #109060 üzenetére
Vodafone tv
De nekem lassan fél éve el sem indul,mindíg valami más hibával kezd, macbookon pl nem is lehet böngészőben nézni,ipad és iphone készülékeimen meg hibakódokat dobál..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
Sziasztok.
MB Air 2017 gépem van, most ismerkednék kicsit a programozás alapjaival, Python, az X-code profit találtam az App store-ban, igazából az érdekelne, hogy van más ilyen program is ami ingyenes, egyenlőre csak próbálgatnám a dolgot.
Válaszokat köszönöm előre is..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
-
Kicsirics77
veterán
Sziasztok, milyen usb-c to rj-45 adapter javasolt m1 air-hez?
néha jól jönne az rj45 csatlakozó..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz Kikike #123354 üzenetére
Pont délután tettem vissza a sonomát az m1-re.
nálam a safari fagyott megy néhány másodpercre mikor teljes képernyőre váltottam, engem ez baromira idegesített. Sonoma alatt nincs ilyen probléma.
a downgradre meg egyszerű mint a faék, csak kell egy usb telepítő sonomával..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Air 2018 Használt/8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3807
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest