-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Úgy látszik már megint belenyúltam a tutiba... Nem elég, hogy tapasztalom a lagot az rMBP-nél és nyomásra kattog az alsó borítása (amikkel már kezdenék megbarátkozni), de tegnap feltűnt, hogy a kijelzője se jó. Teljes képernyős alkalmazások közötti 3 ujjas váltásnál kivehető, hogy szimmetrikusan, mindkét felső saroktól kb. 7-8 centire sötétebb folt van a kijelző tetejénél. Szürke háttérnél, alacsony fényerővel jön ki igazán, de nekem már fényerőtől függetlenül rájár a szemem és kiszúrom. Lehet, hogy nem csak ott van, de máshol nem tűnt fel egyelőre.
Mondjuk nem tudom mit vártam... Az iPhone 4S-emet negyedjére cserélték hibátlanra vegyes hibák miatt, az 5S-emet eddig háromszor cserélték (először belülről karcos kamera miatt, a többit kijelzőhibával elsősorban, de egyiknél se csak ez volt a probléma), és még a mostanit is vihetem vissza kijelzőhibával.
A vicc az, hogy egyik kütyüt se sufni boltban vettem, hanem hivatalos helyen. Nem tudom ti mit szólnátok a helyemben, de nekem kezd nagyon elegem lenni. Tudtok valami reklamálási lehetőséget a Feedback-en kívül? Mert nagyon szívesen beolvasnék már valakinek.
Hova érdemes vinni garanciáztatni? Az 5S-emet eddig egy iCentre boltban adtam le, mivel nem nyertem volna semmit, ha egyenesen a szervizbe viszem (2-3 nap a csere így is, úgy is). A Macbookot nyilván nem akarom otthagyni. Az Almáriumnál olvastam, hogy ha használható a gép, akkor soron kívül bevizsgálják és vissza is adják. Aztán értesítenek, ha megjött az alkatrész. Ez a többi cégnél is működik?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- MacBook Pro 2016 13" Touch Bar/8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./p3956
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- MacBook Pro 13" Retina Mid-2017 i7-2.5Ghz 16GB 500GB garanciával, üzletből
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest