- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell asztali gépek
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Projektor topic
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz runner 125 #18441 üzenetére
Kicsit más megközelítés: ahogy az előttem szóló mondta, az alapműveletek a Spotlight-tal is elvégezhetőek, de én javaslom az Alfred-et. Ez tulajdonképp egy Spotlight++, egy kereső kicsit továbbfejlesztve, szerintem nagyon jó. Be kell állítani egy tetszőleges (akár a Spotlight CMD+Space) kombinációra és rengeteg dolgot tud, sok dologban többet, mint a Spotlight. Ilyen például a számológép, amit az = jel + tetszőleges támogatott művelet vagy néhány függvény beírása után kiadja az eredményt, és nem kell hozzá semmilyen másik programot megnyitni. És minden számítást el lehet vele végezni, ami gyorsan kellhet. (Az alapműveletek esetén pedig még = jel sem kell.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 2016 13" Touch Bar/8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./p3956
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- Apple Apple Macbook PRO 256 GB Space Gray - 24 hónap Garancia - 092
- MacBook Pro 13" Retina Mid-2017 i7-2.5Ghz 16GB 500GB garanciával, üzletből
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- 2022 MacBook Pro 14 M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD ÚJ ÁLLAPOT
- Lp
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 M3 8CPU/10GPU 8GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar billentyűzet Deák
- Apple Macbook Pro 13" 2020 Touchbar i5/16GB/512GB, ÚJSZERŰ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest