-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam írok nektek, mert abszolút semmi rálátásom sincs a Mac-re...
Szóval, vásárolni szeretnék egy laptopot, ami megfelel a mai előírásoknak.
Első sorban filmek vágása, szerkesztése, fotók szerkesztésére kell a gép, de fontos szempont a játék is.A barátom Apple fanatikus, és természetesen bármit kérdezek tőle, mindig ugyanaz van, vegyek MAC-et, a többivel ne foglalkozzam. Elmentem megnézni tüzetesebben a gépeket, ami természetesen ennyi év normál PC használat után eléggé fura volt számomra. Amit nem tudom hogy szoknék meg, az a billentyűzet, mert ugye eddig minden klaviatúrámon teljes értékű billentyűzet volt. A másik, hogy nem nagyon van amelyik rendelkezik DVD olvasó, íróval, ez is meglepett.
Persze azzal tisztában vagyok, hogy össze sem lehet hasonlítani az OSX-et semmi máshoz, mert más dimenzió. A barátom nagyon a Mac Mini-t erőlteti nekem, mert hogy a minden csatlakozó rajta van ami kellhet, nagyjából mobilis is, és erős kis gép...
Ez igaz is, csak mondjuk ha magammal viszem valahová, ahol nincs tv, vagy monitor, billentyűzet, stb.. akkor annyi meg egy bambi. Ő azt mondja, feltehetem a windows-t is pluszban, hogy a rengeteg program, játék ami felhalmozódott az évek során, ne vesszen kárba...De az meg milyen már, nem?
Szóval ti mit írnátok, és kérem mellőzni a lenéző beszólásokat...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- OLED TV topic
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M2 Chip, 8/256Gb, 18 Ciklus 100% os Akumulátor
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Apple Apple Macbook PRO 256 GB Space Gray - 24 hónap Garancia - 092
- Eladó Macbook Air M1 13" 2020
- MacBook Pro13 Touch Bar, Retina HUN! 256GB Doboz új állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest