- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rájmó
tag
válasz
csakany2001 #4941 üzenetére
nagyon köszi a választ és a tippeket, akkor marad jó áron a 15 pro vagy a sima 16, köszi!
-
Rájmó
tag
max-et nem szeretnék, az már túl nagy lenne, a sima vagy a pro is a határeset, kár, hogy a minit nem gyártották tovább a kereslet hiánya miatt.
boltokban fogdostam, nyomogattam, de ez a 6,1 col az én lélektani határompatyil: igazából pusztán a kíváncsiság hajtott, sose volt még 3 kamerás iphone-om, érdekelne, hogy mennyivel tud többet, mint a 12 mini.
alapjáraton egyébként semmi extra, zenehallgatás, utazás során filmnézés, illetve a lehetőségekhez képest jó képeket készítsen. nyilván nem olyat, mint egy fényképezőgép
az viszont meglep, hogy ennyire nem bírja szuflával a telefon, picit el is bizonytalanított ez, pláne, a mostanival is ez a bajom.mindenesetre köszönöm a tanácsokat, nézegetem tovább a teszteket/cikkeket, ahol olvastam a hozzászólásaitokat, elgondolkodtatott, hogy lehet hülyeség csak azért egy ilyet választani, mert 3 kamerája van, hiába a kíváncsiság..
-
Rájmó
tag
Sziasztok!
Szeretett kis mini 12-őmet szeretném lecserélni és elkezdtem nézegetni a 15 pro-t, mivel használtan ár/érték arányban (szerintem) most egész jó deal-eket ki lehet fogni.
Viszont rengetegnek amiket találok 87-91 közötti a maximális akku kapacitása, és az egyik fő ok, amiért váltanék az a hosszabb üzemidő.
Tudom, hogy nem maiak ezek a telefonok, de bírja egy napig ilyen akku állapot mellett? Várható szerintetek rohamos állapotromlás?
Szegény kis minim kb fél napot bír ki böngészés mellett és akkor videót nem is néztem ..
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest