Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kemdom

tag

válasz kemdom #4388 üzenetére

Update erre: gondoltam, miért ne próbáljak meg valami "megbízható" - értsd, vevővédelemmel rendelkező - oldalon szerezni használt AirPods Pro 2-t, úgyhogy fellapoztam a Vintedet, és megkerestem egy hirdetést, ami korrektnek tűnt.
    Végig azt állította a srác, hogy eredeti, 16 éves fiú, szülőktől kapta, szóval még el is hiszem neki, hogy ezt hitte... :DD
    TLDR: a legnyilvánvalóbb kamu volt a készülék (azonos modellszám a két fülesen, igénytelen betűtípus és festés a műanyagokon, iCentre srácok szerint 100+ lekérdezés a sorozatszámra a rendszerben...), úgyhogy azonnal buyers protection reklamáció, a srác nem is vitatta, csak megkérdezte, mi a baj, elmagyaráztam neki, miből ismertem fel, hogy kamu, küldöm is vissza. Hozzátettem, ne bántsa a szüleit, nekem se fűlött a fogam az újonnan eredeti áron vásárláshoz. :DDD
    Tanulság: akkor is fotóztasd be a modellszámokat, hátulját, a füldugó részeket (a kis rés miatt), ha épp nagyon meg akarsz bízni az eladóban... :W

Ezen elkeseredve elkezdtem nézelődni, hogy akkor bizony le kell nyelni a békát, veszek egy újat, majd odajött hozzám a feleségem a kisfiammal a kezében, a kisfiam meg éppen eszegette a sarkát valami nagyon szögletes, ajándékcsomagoló papírba csomagolt dobozkának - igen, megvette nekem szerintem megunta a puffogásomat és a skót hozzáállásom. :DDD
    Igen, már nézem az újraesküvési helyszíneket, eddig kevesebb, mint több sikerrel. :D

• patyil

tag

válasz kemdom #4388 üzenetére

Hardveraprón érdemes körülnézni, de mindenképp csak megbízhatónak tűnő forrásból, sok értékeléses eladótól vennék airpodot mert sok belőle a hamisítvány sajnos.
    A használtat/refurbot én elengedném, hiszen az akku avulása lesz a gyenge pont mindenki. + ugye 100e fölött már két év ársávos gari jár, így akár a teljes árat is megfontolnám a helyedben.

Egyébként nem védeni akarom az árazásukat, de mind pl egy up-to date samsung buds pro, mind egy sony wf-1000 stb a 100ezres árkategóriában csücsül, sajnos ilyen világot élünk.

Új hozzászólás Aktív témák