- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
waszabi07
aktív tag
válasz
s.Oliv3r #3582 üzenetére
Nem tudom te mit látsz, volt pár iphone-om az elmúlt években de mindegyik kb karcmentes volt egy év után is, tokban hordva. Na most az s24 ultra kb 3 hónap után full karc és kopás a széle és a keret, na erre mondhatnád hogy karcolódik, pedig ugyanúgy minőségi tokban van tartva, ez az ami gáz inkább.
-
joey04
titán
válasz
s.Oliv3r #3582 üzenetére
Ó rengeteg dolog van ami miatt nagyon szeretnék már túladni a szifonon, de ha egyszer nem kopik, akkor nem kopik. Nem karcolódik, nem karcolódik. A vízállóság kezelése meg mindenhol lutri, átverés. Ahogy téged sem érdekel, hogy nekem nem karcolódik, nem kopik, úgy engem sem érdekel, hogy nálad a samsung hogy kezelte a beázást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged