Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Bazs1981
üzenetére
megbízhatóbb. ha összeszedi magát a galaxy vagy ráérsz állítgatni, akkor tud akár jobbat is. de előveszem és lövök kategóriában a 15pm nagy fölénnyel leveri. 2 nagy gondom van vele, a színkezelése nem az igazi, mesterséges fényben a vörösből ilyen fakó valamit csinál (ezért utáltam annó a SE k850-et is
) a fehérből meg kékeset. Előbbire találtam külföldi oldalon is példát, nekem csak a lifthívógomb volt jó tesztalanynak, ami piros kellene hogy legyen, de valami magenta lett belőle, de itt egy jobb példa:
a másik pedig, hogy mozgó dolgot tényleg esélytelen vele meglőni. vagy nagy mák kell hozzá.
ezen kívül a hdr nem olyan "dramatikus", de ez kinek a pap kinek a papné. Plusz tényleg nagyon nagyon meríti ha kamerázol.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) a fehérből meg kékeset. Előbbire találtam külföldi oldalon is példát, nekem csak a lifthívógomb volt jó tesztalanynak, ami piros kellene hogy legyen, de valami magenta lett belőle, de itt egy jobb példa: