Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a képeket, vettem én is egy ilyet (is), csak a magnetic verziót, mert nekem kell a magsafe. Jó lesz teljesen, ha nagyobb védelem kell, minden másra ott a Benks Armor air.
A Ringke Onyx-ot meg visszaküldtem, az egy félelmetesen rossz tok, oldala még hagyján, hogy jó a fogás, de a hátulja nagyon irritálja az ujjakat, rossz hozzáérni.
-
Dzsosy
senior tag
Az ESR tokkal mi volt a gond? Én most azzal szemezek. Most egy Spigen Tough Armorom van, ami nagyon jó, csak kb. dupla akkora tőle a teló és elég nehéz is. Mondjuk a gyerekek miatt el is kél a komolyabb védelem itthon.
Ilyen Nilkint vettem az előző telómra, de egyszer használtam csak, mert brutál csúszós volt nekem. -
Na meg is jött a Ringke Onyx Magnetic. Hát, szépen fed, gombok jók, de ez az anyag... főleg a hátlapon. Érdes, de nem a jó értelemben. Egyszerűen rossz hozzáérni, annyira "bőridegen" az anyag. Nem ez lesz a kedvenc tokom, szóval akkor lesz rajta, ha pl. céges buliba megyek, és kell a nagyobb védelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest