Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
Abszolút egyet értek. Én anno egy 8-as majd később egy kilencedik generácis ipadet vettem, aztán jött az air 4 majd most az m1-es pro. Három éves ez a vágódeszka, de a lightroomot úgy viszi mint kés a vajat. Sosem döccen meg, játszani kiválóan lehet rajta, sidecar-ként jobb lenne egy nagyobb kijelző, de a 11" is hasznos a MBA 13,3"-asa mellé.
Tényleg egy nagyon sokoldalú termék, nem tudom mit szívnak azok akik szerint az apple leghaszontalanabb terméke.
Bár fixen sosem próbálták még....
-
moleculez
veterán
Hááát a TC berögződés az nagy úr! Nagyon más világ ez, alapból az hogy ez a rendszer (iPadOS és iOS) nem igazán fileokban gondolkodik, hanem appokban. Szóval a megfelelő app megkapja a megfelelő filet. Persze van file kezelő tudsz szinte mindent minden között rakosgatni, csak nem erre van kitalálva.
-
Coulson
tag
Amióta van iPad-em, később iPad Pro-m, azóta ritkábban használom a laptopomat. Az utóbbi egy szerszám, sok mindent lehet vele elintézni, de mindenhez inkább a tabletet veszem elő.
Az iPadOS kap hideget-meleget, sok ponton én is bele tudnék kötni… de pont ez az egyszerűség teszi talán könnyebbé, kényelmesebbé a használatát, ami ugyanakkor a korlátja is, és megértem, ha sokaknak nem megfelelő.
Azt is tudom, hogy ennyi pénzért egy rendes laptopot is lehetne venni, amit több mindenre is lehet használni, ellenben én nagy megelégedéssel használom. Számomra kényelmesebb a tabletet előkapni. Amikor kell mindig ott van, minden egyből indul. Nincsenek asztali OS nyűgjei, igaz cserébe vannak mások, de összességében mégis pozitívra jön ki a mérleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest