- Kína-exkluzív Arrow Lake-S processzorral gyarapodott az Intel portfóliója
- Félkörpanorámás mikrotorony érkezett, ezúttal a SilverStone berkeiből
- Igen nagy külső adattárolókat is kezelni fognak az Xboxok
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Bemutatkoztak az ASUS ráncfelvarrott, CR szériás Chromebookjai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS notebook topic
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz Albert.Tamas #129 üzenetére
Nekem ANC van, de (tudomásom szerint) a sima 4 és az ANC-s változat közt nincs hangminőségben különbség. Leszámítva azt, hogy ha a környezet zajos, akkor máris egyértelműen bukik a sima.
A feleségemnek van Pro 2, így könnyű volt összevetni a kettőt. Az ugyanazon zenéknél azonnali, egymás utáni hallgatásnál kijön a kicsi, de érzékelhető különbség.Nyilván, ha nem csinálsz összehasonlítót, akkor meglepően kiválónak fogod tartani a négyest.
-
nord_
veterán
válasz Albert.Tamas #127 üzenetére
Ha mindenek fölött áll a hangminőség és a gumiharang sem kizáró ok, akkor nem kérdés, hogy Pro 2.
-
nord_
veterán
válasz Albert.Tamas #124 üzenetére
Vagy negyedórán keresztül próbálgattam most egy ANC-s 4-est és egy Pro 2-t. Minimális különbség van, a Pro javára.
(Amúgy az ANC-verzió a jó alternatíva, mert zenehallgatásnál nem árt, ha a külvilág zaját minimalizálni tudod.) -
tl-x
őstag
válasz Albert.Tamas #124 üzenetére
Nyílván jobb hangban a pro. Főleg, hogy a gumiharang miatt jobban be van dugva, így jobb a hang. Mondjuk én azért nem a pro-t vettem mert egy idő után nyomhatja a fülem.
[ Szerkesztve ]
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok! Airpods 4 vagy airpods pro 2 szerintetek? ANC nem erdekel hangban jobb a pro?
-
rwin5
őstag
LED fény visszajelzés van mikor rádugod áramra?
Vezeték nélküli megoldással ki kéne próbálni, hogy töltődik-e. Ha neked nincs otthon ilyen, akkor bemehetnél egy mobilboltba vagy hasonló, ahol jófejségből segítenek kipróbálni 1 pillanat erejéig.Még az ilyen gagyi IT-s dumák jutnak eszembe. Párosítsd újra manuálisan Bluetooth-ban.
Vagy végső megoldásnak egy reset, de azt hiszem az airpods 4-nek nincs már fizikális gombja, szóval azt nem tudom, hogy kell csinálni
De ha van időd bevinném egy szervizbe, aztán nem stresszelném magam tovább. Gondolom nem egyedülálló jelenség, lehet a kollega 2 perc alatt kitalálja.
-
Vandie
tag
Azt hiszem elkiabáltam,hogy minden tökéletes vele. Egy napja a tokot nem tudom tölteni. Semmin nem változtattam, több konnektorral is próbálkoztam itthon és nem működik a töltés. Valaki tapasztalt ilyet? A durva az hogy a Vezérlőközpont sem érzékeli, csak magát a kettő fülest, a tokot nem. Már több adapterrel és több vezetékkel is próbálkoztam, amik tuti jók és úgy sem. Szervíz lesz ?
Samsung Galaxy S21-->Iphone 13, Apple Watch SE, AirPods 4
-
rwin5
őstag
No, most van alkalmam nekem is kipróbálni.
Nekem egyáltalán nem halk, Spotify-t hallgatva, nekem elég ~50% hangerőn működtetni (15 pro-m van, nem tudom a telefon bármit szoroz-e rajta).
A basszusa durva, szerintem már túlságosan is. Előbb beraktam egy német rappet amitől szinte már megjelent kicsit a gumiharangos eldugult fül érzés, ahogy lüktetett a fülemben. Majd tesztelgetem. Viszont extra kényelmes, meg pici is. Előbb telefonáltam egyet, azt mondták oké a beszédhangom, de azért nem az igazi, de nyilván nem is lehet az ~ 15 centire a számtól.
Kényelem szempontjából akkor tűnik fel a különbség, mikor a régit beraktam kíváncsiságból a bal fülembe, a jobb oldaliba pedig az újat. Tényleg sok a különbség.
Gondolkozok azért, hogy majd a jövőben átváltok fejhallgatóra, csak tömegközlekedésen nem szeretek olyat hordani, edzéshez sem túl kényelmes. Bár Bp-n rengeteg embert láttam már fejhallgatóval.
Egyelőre jónak tűnik, de azért 14 napig aktívan tesztelgetem, amíg van lehetőségem a visszaküldésre. -
HoTDoG
tag
Látom, de ezek főleg olyanok akiknek valamilyen okból feleslegessé vált, pl karácsonyra kettőt kaptak és hasonlók. Vagy a GSM boltos aki 75-ért árulja, nyílván az ÁFA egy részét tudja levenni az eredeti árból.
Ehhez képest a Macbook Air M3 ára valóban esett egy 100-assal októberben, amikor bejelentették, hogy alapból 16GB RAM-al adja az Apple, 8 helyett. Itt azért ilyesmiről szó sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest