- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
vilma27
tag
A mai nagyon gyors írás lesz és címszavakban, mert megyek takarítani. Holnap ugyanis jönnek hozzám
Hát lássuk csak, itt lesz Művésznőm, a húga Orsolya, Fruzsika, és majd 6ra jön Roli és elmegyünk a Művkp.ba egy hát, nem is tudom minek nevezzem, előadás, bemutató? Nem tudom. XD A lényeg az, hogy sok-sok bejegyzéssel ezelőtt szó volt, hogy Művésznőmmel megyünk táncolni, először nála jelentkezett a érdeklődés, majd sorban a többiek. Aminek én nagyon tudok örülni
nem tudom, szerintem jó lesz 
A másik hír, hogy nálunk szalagavató lesz a fősuliban, és én vagyok a jegyárus, és természetesen Fruzsikával
örültem, hogy elvállata velem. A másik, ha Művésznőm beteg lesz, vagy valami közbejön akkor én leszek a névolvasó Ne olvasd.: örülnék is amúgy, meg nem is, ezt így magamnak jegyzem meg, mert bizonyos emberkék, emberke most ballag, amit sajnálok... De elég lesz nekem a jegyeket árulni és fagyoskodni, viszont kellemes társaságom lesz mellette
A lényeg, hogy szedjed a "C" vitamint Szamócám 

Na szóval, addig még rengeteg a dolog, így például:
Frizurát készíttetni
Körmöt csináltatni:

Sminket választani:

és valószínűleg ruhát varratni:
A következő hétben ezeket szeretném megcsináltatni. A végeredmény is meglesz örökítve természetesen. Jahhhj
énmár annyira várom. Nem tudom, szerintem olyan jó lesz. Már a főpróba is. Most viszont irány vissza a takaríííítás, holnap vendíííígváráááás 
jo8 csók(K)
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Mikrotik routerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 3GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Mini-ITX Beast: i7-14700F / RTX 4070 Super / 64GB RAM
- Kingston 2x16GB (32GB) 2400MHz DDR4 / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Asus TUF B360M-E Gaming / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát lássuk csak, itt lesz Művésznőm, a húga Orsolya, Fruzsika, és majd 6ra jön Roli és elmegyünk a Művkp.ba egy hát, nem is tudom minek nevezzem, előadás, bemutató? Nem tudom. XD A lényeg az, hogy sok-sok bejegyzéssel ezelőtt szó volt, hogy Művésznőmmel megyünk táncolni, először nála jelentkezett a érdeklődés, majd sorban a többiek. Aminek én nagyon tudok örülni
nem tudom, szerintem jó lesz