- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
vilma27
tag
Művésznőm!!!
hát Énrám meg nem is gondolsz? hát mélységesen meg vagyok sértődve.
én úgy elmegyek veled, hogy az csak na. Énis hallottam róla nem is olyan rég, Zumba Fitnessről. Csak mond meg mikor, és mennyiért és repülök veled 
Hááát ez nem volt semmi, vártam, hogy itt szépen megkérsz, olvasom és csak olvasom, de semmi.
Ejj ejj...
nekem van is ilyesfajta CD-m valahol, mert az énekkarban is volt pár ilyesstílusú zenénk jópár éve, és én a hangulat miatt nagyon szerettem őket, szinte belebolondultam. A CD is ekkori, és most így visszahallgattam a nagy kedvenceimet, mert vannak olyanok is amiben egy kis RnB is van, amik nálam alap láw (L)
Jaaahj TE NŐ
egyik kedvenc

jaahhj Szamócaszívűm, 2csókkal tartozol ezért...

Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Mikrotik routerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 3GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Mini-ITX Beast: i7-14700F / RTX 4070 Super / 64GB RAM
- Kingston 2x16GB (32GB) 2400MHz DDR4 / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Asus TUF B360M-E Gaming / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én úgy elmegyek veled, hogy az csak na. Énis hallottam róla nem is olyan rég, Zumba Fitnessről. Csak mond meg mikor, és mennyiért és repülök veled