Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Jövök én is, elvileg majd ma este kipróbálom.
Én pozitívan állok hozzá, nem tűnik rossznak a bemutató alapján. Na meg ingyenes, nincs mit veszíteni egy próbával.
Brutálnak tűnnek ezek a képességek, kíváncsi leszek a balance-ra. Az látszik, hogy miért 3v a játék alapja, hogy ne csak egy-kettő hős szaladgáljon a pályán. Gondolom egy hős nem lehet kétszer egy "squad"-ban.A movement a második kedvencem volt a TF2-ben PC-n (Első a Quake természetesen.
). De most PS4-en kíváncsi leszek, hogy fogok mozogni.
(#14) wjbhbdux Ez de genyó volt.
(#23) kwzatz A Pubg-nak már rég el kellett volna "rohadnia". Akkora egy szégyen, hogy egy olyan minőségű játék, akkora siker legyen.. A Fortnite az más, azzal nincs baj. Leszámítva, hogy mára már szinte egy globális betegségként tekinthetünk rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest