Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

válasz KaitouP #3127 üzenetére

A HÁZIGAZDA titulus annyit jelent, hogy valaki a lapcsaládnak dolgozik, tartalmat gyárt. A házigazdák emberek, a life coaching és a végtelen meghódításának inspirálása nem tartozik a munkaköri kötelezettségek közé.

Példát mutatok azzal, hogy teljes vállszélességgel kiállok a véleményem mellett és amennyire csak lehet, érvekkel alá is támasztom azt (és amennyire lehet, mellőzöm a konkrét személy(ek) elleni, rosszindulatú támadásokat - az az érvek elfogytát jelenti). Ilyen egyszerű. Konfliktus és az annak feloldását megcélzó törekvés nélkül (ami nem az állandó takarítást meg a fej homokba dugását jelenti) pedig semmitérő "közösség" lesz a végeredmény. Egy politikailag korrekt (sic..) művilág, ahol mindenki egyetért, a problémákat, ellentéteket pedig mindenki elfojtja, az asztal alá söpri. Bleh.

Szerintem rossz pédát mutatnék (de amúgy SEMMIFÉLE példát nem akarok mutatni), ha az ilyen mindenki-örül-mindenki-egy-húron-pendül féle képmutatás fellegvár megépítését szorgalmaznám.

Nem emlékszem, hogy régen mennyire voltál ott jelen (edit: most megnéztem, 2017 áprilisában írtál oda először - az már nem igazán az az időszak), de például az anime totyik is akkor hígult fel, amikor bejött a Topikgazda rendszer (és erről a mag javarésze így vélekedik, nem csak én - utóbbi időben ezért sem frekventálom annyira; egyszerűen unalmas, ingerszegény környezet lett belőle). Hol vannak már az életvezetési tanácsokkal egybekötött, elvonatkoztatásokon, baráti vérszíváson és soft trollkodáson alapuló OFF HEGYEK... Az ilyesmi szerves részét képezte a topikéletnek és az esetleges összekülönbözések ellenére mégis egy (akkoriban, legalábbis) összetartó brigád lett az eredménye - és mindig jó volt benézni.

Új hozzászólás Aktív témák