- ASUS ROG Ally
- Pendrive probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Bluetooth hangszórók
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- OLED TV topic
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacza
senior tag
Pedig jó vétel volt

-
Müge
tag
Kb. másfél éve vettem egy 19-es AOC-t, azóta gyönyörűen muzsikál, kristálytiszta kép, semmi gond, csak ajánlani tudom, sztem coolos.

És ami a legfrankóbb: 30e volt! Durva, mi? Újonnan a konfigom mellé!
[Szerkesztve] -
Relo
tag
Nekem egy aoc7klr flat tipusú monitorom van. Én meg vagyok vele elégedve annak ellenére, hogy kb félóránként sípoló hangot ad ki néhány percig, de ez nem zavar, mert úgyis üvölt a hifi. A másik ami nem tetszik, hogy miután bemelegszik megváltozik egy picit a kép geometriai helyzete.
-
Relo
tag
Nekem egy aoc7klr flat tipusú monitorom van. Én meg vagyok vele elégedve annak ellenére, hogy kb félóránként sípoló hangot ad ki néhány percig, de ez nem zavar, mert úgyis üvölt a hifi. A másik ami nem tetszik, hogy miután bemelegszik megváltozik egy picit a kép geometriai helyzete.
-
bumper
senior tag
Egyébiránt érdemesebb lett volna előbb érdeklődni és aztán vásárolni

-
Baller
csendes tag
Nekem egy AOC LM520A TFT-m van ,s meg vagyok elégedve vele,egyedül annyi a hibája hogy egy pixel kiment benne!
-
bumper
senior tag
Nekem egy 7F+ om van és picit konvergenciahibás.
Meg fél óra használat után mindig elkezd sípolni vagy 2-3 percig.
BOSSZANTÓ !!!
-
Lacza
senior tag
Ki használ ilyen monitort?
Mi a véleményetek róla?
Most vettem egy 9g+-ost alkalmi áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- 27" NEC MultiSync EA271F Full HD 1920x1080 hófehér monitor - több db - garancia - állítható magasság
- Dell U2720Q 27" 4K USB-C Monitor Ultra Sharp HDR400
- LG (34G630A-B) WQHD 160HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG ( 27GX790A-B) QHD OLED GAMER MONITOR UJ MODELL! CSÚCS ! AKCIÓ!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest