Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Nekem egyre jobban tetszik, rá vagyok erősen pörögve. Sokszor megállok a Buy gomb felett Xbox-on a Legion of Dawn Edition oldalán

Mai frissítések (na jó tegnapi) [link]
Nyelv
A játék angol, francia, német, spanyol és olasz nyelven fog megjelenni. Feliratnyelvek a következők lesznek: angol, francia, spanyol, német, olasz, lengyel, orosz, brazíl-portugál, japán, hagyományos és egyszerűsített kínai és koreaiMatcmaking
Minden eseményhez lesz matchmakingLoot
Bizonyos rarity (ritkasági?) szint felett a loot item-eket nem kell majd manuálisan kivenni, hanem automatikusan megjelennek a bázisnálMISSION
Ha egy Stronghold missziót a vége előtt hagyunk el, akkor is részesülünk jutalomban addig a pontig amíg részt vettünk benne, de a végéért járó jutalomról lemaradunkSOLO PLAY
Amikor egyedül játszuk a játékot, nem lesz mellettünk AI társ.QUALITY
Az EA Play-en bemutatott demó 4k/60FPS-en futott két 1080ti-t futtató PC rig-en. Természetsen a fejlesztők kiadásik tovább optimalizálják a játékotLEVELING
Lesz level cap, ami az idő és a szolgáltatás előrehaladásával változhat. További részletek később....DEFENSE
Mindegyik javelin-nek saját képessége lesz a támadások kivédésére. Az eddig ismert, hogy a Colossus-nak pajzsa lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest