Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Elnézést kérek mindenkitől, ha nem fogalmaztam egyértelműbben és ennél is nyilvánvalóbban, lehet elszaladt velem a ló. Szeretném kiemelni, hogy a hozzászólásaimban a saját véleményemet fogalmaztam meg, nem pedig műkritikusi álláspontot képviseltem, ahogy ezt teszem a fórumon tizenéve. Tiszteletben tartom, hogy mások másként láthatják az adott animét, érdemben kommunikálni és érvelni meg talán még lehet. Tetszik vagy nem tetszik valami, az egy egyéni kérdéskör, ebben pedig különböző véleményen vagyunk, erről (is) szól ez a topic. Mondok még egy véleményt: úgy ítélem meg, hogy egy darab valamire való műkritikus sem írná a Redora vagy bármilyen műre, hogy az jó vagy rossz lenne, amennyiben darabokra elemezné, de legalábbis nem tetszési skála szerint emlegetné ezt a két szót, mint én.
A Redo of Healer kapcsán továbbra is úgy gondolom, hogy szerkezetileg és történetvezetés szempontjából nem megfelelő alkotás. Ahogy számtalanszor kiemeltem már, természetesen elfogadom, hogy másoknak eltérő véleménye lehet, ám a személyeskedést, és a másik bírálását, hogy objektív-e, kevés-e, azt szerintem kerüljük el, mert nem helyénvaló ezen a fórumon, soha nem is volt az és nem is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest