Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Köszönöm. Ezekre a fizikai dolgokra nem gondoltam. Ezért nem értettem, hogy bármelyik készülék miért nem jó egy adott kocsiba és miért jó egy másikba. Lehet nem hajnalba kellene irogatnom. De így lehet az a legegyszerűbb ha veszek egy androidos tabletet és oda bigyeztem és kész. Majd még kigondolom. Köszönöm a segítséget.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, a héten lesz meg életem első autója és gondolkoztam egy ilyen androidos auto beszerzésén. Csak alap dolgokra kellene navi, spotify, podcast lejátszás. Tudnatok ehhez megbízható fejegyseget ajánlani. Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged