Hirdetés
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
-
air
nagyúr
-
fdisk
őstag
-
takacsbotond
őstag
GTA5 nem lessz pc-re, vagy csak később lesz?
-
tipuka
addikt
-
MurdR
veterán
-
tipuka
addikt
az igeeeeeen, szerintem valami nagyon hülyét fogtál ki.

amit most néztem telenor csomagot, 1GB nettel azt hiszem 4790 ft havonta 100 perc lebeszélghetőséggel. (nekem pont elég), nincs túlforgalmazási dij, csak leviszik a sebessséget, ha átléptem az 1gb-t.
de szerintem csak az 500mb-s lesz 2790ft.rt, az 50 percet meg beosztom, a net része nekem elég bőven.
a t-nél vannak érdekességek, a párszáz ft-rt van 50- meg 100mb-s net de az nem sok :\
viszont jó áron lehet beszélgetni.
-
MurdR
veterán
Tmobileon besz.rtam.
Felhívom őket, hogy kéne egy netcsomag.
Aszondják, külön netcsomag nincsen, vegyek kis hoptspotos cuccot. Mondom azt nem, én a telefonomra akarok netet, nem akarok még egy sz.rt cipelni magammal.
Akkor tud ajánlani egy nagyobb tarifacsonagot amiben nagy net van.
És mondom az mennyi?
Aszondja 12000ft.
Ó, mondom az elég sok.. Na de mennyi net van benne?
Válasz?
1GB
Mondom hát nem szakadtok meg
Telenornál nézz körül, sztem még olcsóbb is. -
tipuka
addikt
-
MurdR
veterán
-
tipuka
addikt
-
MurdR
veterán
-
tipuka
addikt
-
MurdR
veterán
-
tipuka
addikt
-
cellpeti
nagyúr
üdv
megvan a CM3 de azt írja, hogy nem elég neki a 8GB microSD ez lehetséges?
-
Silverr
aktív tag
Akkor én sajnos túl jó vagyok
Pedig úgy csinálom, hogy tuning nélkül megyek. Ilyenkor általában 3-4. vagyok első próbálkozásnál. Pakolok rá kis fejlesztést és a második versenyen már meg is nyertem. Ami a gond, hogy jóval előrébb vagyok, ha ott lennének a nyomomban akkor érdekes lenne de így... -
MurdR
veterán
-
tipuka
addikt
-
air
nagyúr
Szerintem bőven marad benne kihívás, mert az AI egy kalap szar. Még az adott kategóriában legerősebb autóval is küzdeni kell, hogy az ember odaérjen az elejére a legutolsó helyről.
Mondjuk azt nem értem, hogy a Time Attack-es pályákon a tabella elején állók, hogy a jó p.cs.ba állnak 1 ezred sec-es eredménnyel. Ezért azokat a futamokat ki is hagyom. Semmi értelmét nem látom, hogy egy fullos autóval, a határokon autózott időmmel 15000. legyek.
-
MurdR
veterán
-
Silverr
aktív tag
-
fdisk
őstag
-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
-
tipuka
addikt
-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
-
tipuka
addikt
-
xenom0rph
őstag
-
tipuka
addikt
-
MurdR
veterán
-
tipuka
addikt
-
MurdR
veterán
-
xenom0rph
őstag
-
tipuka
addikt
-
MurdR
veterán
-
tipuka
addikt
-
tipuka
addikt
-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
-
tipuka
addikt
1,56 millió

-
MurdR
veterán
-
tipuka
addikt
-
MurdR
veterán
-
tipuka
addikt
-
MurdR
veterán
-
tipuka
addikt
-
MurdR
veterán
-
tipuka
addikt
-
tipuka
addikt
-
tipuka
addikt
tervben van:

-
Kovacsbelaxy
tag
Riptide gp 2 valaki? Ebben már vannak upgradek és multiplayer is.
-
Kovacsbelaxy
tag
-
tipuka
addikt
a legjobb autóknál 36-37% van már, az meg már odavág
arra gyüjtök, csak alig dob dellát 
-
xenom0rph
őstag
-
Kovacsbelaxy
tag
-
tipuka
addikt
amikor nézed, hogy milyet vegyél oda van írva milyen bónuszokat ad. ez lehet pl. + score,coin, ilyesmik.

-
Kovacsbelaxy
tag
Én is elvagyok az egyszerű szarokkal, most pl az Asterix et tolom (már ráégett az újjam a kijelzőre). De a Hill Climb valahogy nem nyerte el a tetszésem.
Monnyuk egy Learn to Fly 3 nak vagy Turtle Toss 2 nek nagyon tudnék örülni droidra
Amúgy a Redline ban mi a különbség az 1-2t s kocsik közt? Most vettem meg a legdrágább t2 eset, de semmivel nem tudok jobbat menni mint a régi kocsimmal.
-
tipuka
addikt
-
MurdR
veterán
Én az ilyen egyszerű sz.rokat szeretem, mint pl. Hill Climb.

-
Kovacsbelaxy
tag
-
MurdR
veterán
De az nagy, nem szeretem a pár száz megánál nagyobb játékokat

-
Kovacsbelaxy
tag
-
tipuka
addikt
-
MurdR
veterán
-
tipuka
addikt
-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
-
tipuka
addikt
-
MurdR
veterán
-
tipuka
addikt
-
xenom0rph
őstag
Miért nem lehet első hsz-t létrehozni ?

-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
-
tipuka
addikt
-
tipuka
addikt
-
xenom0rph
őstag
-
tipuka
addikt
-
MurdR
veterán
-
xenom0rph
őstag
-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
-
xenom0rph
őstag
-
MurdR
veterán
-
xenom0rph
őstag
-
MurdR
veterán
-
fdisk
őstag
-
tipuka
addikt
-
MurdR
veterán
-
saelin
veterán
-
MurdR
veterán
-
pepe091
MODERÁTOR
Zárható.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
xenom0rph
őstag
Temple run 2-ben ki hogy áll? Nekem 27 km a max

-
fdisk
őstag
-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
Sokakat zavart, hogy egyes játékok pontszámait a fő topicban tárgyaltuk ki, így létrehoztam egy OFF topicot, ahol kötetlenül beszélgethetünk, illetve a nyugalom megzavarására alkalmas pontszámokat, pályákat tárgyalhatjuk ki.

PH! Mobiljátékosai egyesüljetek!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mesterséges intelligencia topik
- BMW topik
- Autós topik
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Asztrofotózás
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig úgy csinálom, hogy tuning nélkül megyek. Ilyenkor általában 3-4. vagyok első próbálkozásnál. Pakolok rá kis fejlesztést és a második versenyen már meg is nyertem. Ami a gond, hogy jóval előrébb vagyok, ha ott lennének a nyomomban akkor érdekes lenne de így...