- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
slyszab
csendes tag
Sziasztok!Segitségeteket szeretném kérni,a problémám a következő!Cubot S308 telefonról van szó,jött egy jelzés,hogy wirelles frissités elérhető.letöltöttem,majd frissitett és újraindult magától a rendszer.aztán láttam hogy letörölte a játékokat,zenéket,videókat,fotókat a telcsiről.aztán összekötöttem usb-n keresztül a géppel hogy visszapakoljam,usb hibakeresés bekapcsoltam elötte.a total commander azt irta ki hogy nincs ilyen meghajtó amikor próbáltam behozni rajta...ekkor néztem át a telcsit és a következőket találtam.alkalmazások menüben ram 2gb,belső tárhely ahová a letöltések is mennek illetve az összes hely 910mb!!!Aztán bementem a tárhely menübe ott pedig telefon memória összes hely 858 mb és ennyi,eddig itt szerepelt még a 16 gb tárhely,ami most nincs itt,nem is irja egyáltalán...Gyári beállitások visszaállitása nem segit,mentést előtte nem csináltam.Tudna valaki segiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged