-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
blikkk
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő:
Egy samu G900FD telcsire TWRP recovery-vel felraktam egy zipet, amit nem kellett volna. Azóta a Vodás simen nincs mobilnet, a Digin van. Az indiai Vodafone IMS-t szerettem volna rátenni. EFS mentés nincs. Az IMEI számok rendben. Megcsináltam a négyfájlos stock recoverit odinnal, nem javult meg. A Kies nem támogatja. Mit tudok ezzel kezdeni? -
blikkk
csendes tag
Sziasztok!
Lenovo A7010a48 telefonra szeretnék Lineage OS-t tenni. A gond vele az, hogy szolgáltatós (DIGI). A fastboot oem unlock parancsra hibát ad. A twrp .img formában van meg. Lehet ezzel valamit kezdeni? Öt ilyen "telefon" egyszerre fosta magát össze. Proc izzik, stb, stb. Magyarul használhatatlanok. Az egyikkel már odáig jutottam, hogy alapsáv verziója ismeretlen. Mérgemben egy ROW verziós friss romot raktam rá, azóta ismeretlen. Tudom, mentés... MAC adresseket látja, úgyhogy gondolom nem nagy a baj. Ebben szeretnék segítséget kérni, nem szeretném összebarmolni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest