-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
blikkk
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő:
Egy samu G900FD telcsire TWRP recovery-vel felraktam egy zipet, amit nem kellett volna. Azóta a Vodás simen nincs mobilnet, a Digin van. Az indiai Vodafone IMS-t szerettem volna rátenni. EFS mentés nincs. Az IMEI számok rendben. Megcsináltam a négyfájlos stock recoverit odinnal, nem javult meg. A Kies nem támogatja. Mit tudok ezzel kezdeni? -
blikkk
csendes tag
Sziasztok!
Lenovo A7010a48 telefonra szeretnék Lineage OS-t tenni. A gond vele az, hogy szolgáltatós (DIGI). A fastboot oem unlock parancsra hibát ad. A twrp .img formában van meg. Lehet ezzel valamit kezdeni? Öt ilyen "telefon" egyszerre fosta magát össze. Proc izzik, stb, stb. Magyarul használhatatlanok. Az egyikkel már odáig jutottam, hogy alapsáv verziója ismeretlen. Mérgemben egy ROW verziós friss romot raktam rá, azóta ismeretlen. Tudom, mentés... MAC adresseket látja, úgyhogy gondolom nem nagy a baj. Ebben szeretnék segítséget kérni, nem szeretném összebarmolni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest