- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
mikk2000 #5516 üzenetére
Ezek után kíváncsiságból végigszaladtam a fájlokon, amiket az SPTool megjelenít a scatter fájl alapján . Úgy nézem azokat jeleníti meg, ahol a scatter fájlban "is_download: true" bejegyzés van. Ezek:
ANDROID
BOOTIMG
LOGO
PRELOADER
RECOVERY
SEC_RO
TEE1
TEE2
UBOOT
USRDATAHogy ha az előző hozzászólásombanban a plusz $FF-eket jól értelmeztem tök üresnek, akkor csak a PRELOADER, RECOVERY, és az ANDROID(System) tér el. Az ANDROID annyiból érdekes, hogy egy picit hosszabb az eredeti, mint amit az update tartalmaz.
Az USRDATA-t nem tudtam lementeni, mert a scatter fájlban a hossza 0 (0x0), bár a következő partícióból ítélve ez jó hosszú lehet. Gondolom ezt egy factory reset után lehet érdemes lementeni, és megnézni, hogy meddig tartalmaz értelmes adatot.
Akkor ha teljes mentést akarok a telóról csinálni, az összes partíciót érdemes lementeni, tehát nem csak ahol a scatter fájlban az "is_download: true", hanem az összesről? Ha nem, akkor melyekről? Jó éjt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 2 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest