Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Ott talán nem mert ha megemlítem az android szót leharapják a fejem, ott csak LibreElec létezik ( ami nem rossz de engem speciel a droid érdekel, szeretnék belenyúlkálni). 2 napja megy a harc ott mert nem értik hogy szeretnék pár romot piszkálni

Végül is az egyik kérdésem az lenne, hogy a 7.1.2 es droidok vajon a videójátszáshoz nasznált dekódert hol tárolják, vagy pontosan hol található amit a Hardveres kódoláshoz használnak?
Előrször azt hittem csak egy hibás darabot hoztak, de egyre többről derül ki hogy a videókat pixelesen, hibásan játszák ha be van kapcsolva a HW dekóder. Ez droid és LE alatt is így van. Utána arra gondoltam chipset hiba, de aztán más eddig jó chipset is csinálja. Vaon olyan rom, amivel viszont jó. Megnéztem, az összes hibás rom 7.1.2, a jó rom pedig amiből csak 1 van az 7.1.1. Lehet hogy valahol ott kellene keresnem a hibát a véltozásban? csak foglamam sincs mi felel a HW gyorsításért.
Hú remélem érthető. Jó lenne ha össze tudnám valahogy legózni a dolgot. A hozzáértésem kevesebb mint a kitartásom
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Androidos tablet topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest