- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Bluetooth hangszórók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
Keeperv85 #3280 üzenetére
Értem, köszönöm. De egy kérdés még lenne;
Hogyan lehet megkülönböztetni ezeket az eszközöket egymástól? Gyakorlatilag az elsők között vettem, MTKnak hirdették, most kiderült, nem az. A neten meg nem írnak olyat, hogy lenne Allwinner verzió... Te jó ég, ez a mai világ... Nos, akkor van rá mód, hogy valahol hozzá is találok valamit?
Nem értem, mire jó ez a klónnak a klónjának a klónja... Nincs már elég szar a világban?...*Már elnézést, hogy itt dühöngök ezen
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest