Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAID
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
Keeperv85 #1283 üzenetére
Hasonló témáról már volt szó. Magyarán ez azt jelenti, hogy nem tudjuk kibontani, ugye?
105kacsa: ez egy grafikus felület az apktool-hoz. Nem kell annyit írni a terminálba
Nem éppen mai verzió és mellesleg nekem semmit sem sikerült kibontania
Nem az OS X miatt van, hanem ahogy Keeper írta. Nagyjából csak a kiterjesztése szabványos -
105kacsa
őstag
válasz
Keeperv85 #1283 üzenetére
Hát ha ez te sem tudod kibontani akkor én befejezem.Már próbáltam win7(laptop) win8.1 asztali pc és egy másik laptopon Lubuntu alól.Szerintem ahogy írta kelzsoca OS X alatt lett(ek) készítve a romok mert több verzió is van amit nem lehet kibontani és valami egyedi decodolást használtak ezért nem megy csak OS X-n ami nekem nincs így egy heti munkám sza.. sem ér mert a két app nélkül nem lehet összerakni mulitlang MIUI rom-ot
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest