- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
drewcsalad
tag
Szóval a rootról!
Nem engedte CWMből,mert valami hibaüzenetet írt ki :S
vroottal megcsináltam,majd mikor azt mondta hogy ok, a droidtoolssal rootoltam,ezek után a droiddal töröltem az egyéb supersukat és maradt a droidos. Most fent van a supersu és rootolt.
DE!!!
A következő problémám akadt. felrakom a telót a gépre és total commander nem látja csak az SD meghajtót!
A másikat is "látja" de ha ráklikkelek akkor azt mondja hogy HIBA,nincs ilyen meghajtó.Miért nem látja a teló főmeghajtóját???
Valami bibi van srácok!!!
Most néztem ismét meg és "i" meghajtó után a "k" jön. Hiányzik úgy 4 giga tárhely :S
És nem látja a főmeghajtót.Tehát rakhatom újra az egészet? :S vagy mit csináljak?
A particiókkal lehet baj? Folytatódik a küzdelem a volt téglával
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged