- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
ElektrikusDE #140159 üzenetére
Pedig reménykedtem, hátha. De akkor feladom.
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok!
Érdekes dolog történt velem a minap, lerobbant a telóm (Mi10T Pro) és amíg a szervizes elvitte, visszaköltöztem a szekrény aljából előhalászott, törött Huawei P9-esembe, mert csak ez maradt meg. Kicsit köhögött, dobtam bele egy új aksit és tökéletesen teszi a dolgát! Viszont nagyon kellemes meglepetés volt, hogy ez a telefon Dual Active rendszerű, ami nagyon imádnivaló dolog. A régóta kényszerűen megszokott bajlódások, hirtelen eltűntek és napok óta nagyon üdítő érzés megint egy ilyen telefont használni! Nekem az egyik foglalatban a saját, a másikban a céges kártya van, melynek a száma több helyen is meg van hirdetve és érkezik rá hívás bőséggel, de ugye ha a sajátomon pofázok, akkor átirányított hívásként jön be a hívás róla, amért fiztek. És ugye bent is hallgatom, hogy "Már megint nem voltál elérhető mi? Azért van ilyen sok átirányítás! De levonjuk nyugi..." Meg ez a P9 elég aprócska és multitasking sem az erőssége. Szóval a kérdés, hogy gyártanak még egyáltalán ilyen Dual Active telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest