- iPad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Napokban érkezett meg kollegának Jiayu G4 telója. A telefon megy rendesen, sebessége jobb is, mint vártuk, viszont a SIM1-ben lévő kártyát (micro sim) nem olvassa. Kipróbáltuk több kártyával, de úgy érzékeli, hogy az adott slot üres, így nem tudjuk működésre bírni...
Mi lehet a probléma? Találkozott már valaki hasonlóval?
Köszi előre is!
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo 2simes készülékemre telepítettem új ROM-ot (Android 4.0.4 - orosz), de azóta ha elindul nem talál térerőt... Utoljára 1 éve frissítettem, akkor ha jól emlékszem az apns-conf.xml fájlt kellett frissíteni a system\etc könyvtárban. Feltettem egy újabbat, de semmi. Jelenleg 1 SIM van benne, az is Telenoros. Mi lehet a probléma?
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg mi a legvékonyabb, 5" alatti dual-simes android teló, ami tud IPS panelen 1280x720-as felbontást? Jiayu G4-et néztem, de az 10mm vastag, ill. Umi X1 elég vékonynak tűnik a 8mm-ével, viszont ott az akksi csak 1750mAh (ill. nem sok tapasztalatot olvasni róla).
Van egyéb játékos a piacon? Huawei P6-ot volt lehetőségem kipróbálni, az a teló nagyon ott van, csak hát elég drága (389$), ill. csak egy SIM-et tud kezelni...
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
UMI X1S és Jiayu G4 Basic között az akksit leszámítva van releváns difi? G4 nekem szimpatikusabb, de X1S árban jóval jobb (75$-al olcsóbb, közel azonos hardver speckóval)...
Valaki futtatott már le Antutu tester - Battery tesztet? Főleg X1S tulajok vélemánye érdekelne! :-) Jelenleg Lenovo A750-em van, vastagsága miatt váltanék... Ennek 2000mAh-s akksija van, Battery teszter progival 605 pontot kapok.Köszi előre is!
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg jól működő Lenovoa A750-es telómat cserélném le egy újra, csak kínai és dual simes jöhet szóba! :-) Igényeim nagyjából az alábbiak lennének:
- 1280x720-as felbontás, IPS panel
- 4,5 - 4,7"-os kijelző maximum, de kisebb sem rossz :-)
- Legalább 2000mah-s akksi, de inkább több
- Max. 10mm vastag (főleg ez miatt cserélném a jelenlegit is)Eddig a Jiayu G4 Basica tuti befutó, sokat olvastam róla és elég szimpatikus. Ill. UMI X1S-t is néztem még, de az 1750-es akksi miatt elvetettem. Viszont az ára annak nagyon baráti... Fenti mezőnybe játszik még valaki? :-)
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Dual telóhoz keresnék sms küldő, ill. tárcsázó progit, mert a gyári gyakran leáll... :-(
A teló Lenovo A750, Handcentet próbáltam, de az ugye nem tud 2 simet kezelni üzenetküldés szempontjából, a GoSMS pedig valamiért nem küldi el az üzeneteket...
Tárcsázó pedig néha elfelejti a számokat, és üres telefonkönyv jelenik meg, ilyenkor mindig újra kell indítani... -
Stehe
aktív tag
Lenovo A750 ügyben lenne még egy kérdésem: Most jöttem rá, hogy amiket küldök SMS-eket, nem kerül elküldésre. Én kapni kapok sms-t mindkét SIM-re, de amit én küldök el, nem kapja meg a címzett. Hibaüzenez nuku, GoSms-t használok. Valaki találkozott már hasonlóval?
-
Stehe
aktív tag
válasz
hungobungo #1901 üzenetére
Köszi, megnézem!
Amúgy nekem nagyon bejön a telefon, a vastagságát leszámítva eddig nem nagyon találok rajta fogást! :-)
Ill. egyet: A megjelenő képek (inkább fontok) minősége nem valami eget rengető, több helyen is életlen, ill. nem kisimítottak a betűtípusok. Legjobban a Gmail ill. Gmaps megjelenítésénél látszódik. Van erre mód, hogy a többek között a fenti két alkalmazás is letisztultan jelenen meg? Menüből pl. a font beállítás is hiányzik más telefonokhoz viszonyítva. Felteszem egy másik ROM felrakása megoldja a problémát (jelenleg a gyári 2.3.6-os van rajta), de ROM telepítés nélkül lehet rajta javítani? -
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Ma jött meg az én A750-esem, elsőre nagyon teszik, csak picit nagy és nehéz... Mielőtt nekiállok installálgatni, le szeretném menteni a gyári romot, de vmiért a clockworkmod telepítésénél nem tudom kiválasztani a készüléket... Erre van ötlet? Vagy a romot ti hogyan mentettétek le?
Köszi előre is!
-
Stehe
aktív tag
Amokbuyról ti is a Lenovo A750 (russian verison)-t rendeltétek? Ez mitől orosz? Készülék nyelve? Ill. csak orosz, v. van angol is az orosz mellett?
-
Stehe
aktív tag
Zopo is szimpatikus, ahogy látom főleg a design terén van különbség a telók között...
Led plusz kamera nem fontos, inkább hogy a többi alapfunkció rendesen működik-e? GPS, Wifi, BT?
Procija gyorsabb a jelenlegi Blade-mnél, remélem a kijelzője is szép... 150 dollárért viszont a Lenovo tényleg j vételnek tűnik! :-)
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Eddig dual sim telót használtam (természetesen Kínából :-) ), egy Jincen márkájú nem Androidos Nokia klónt, ill. egy ZTE Bladet az Android miatt.
Szeretnék egy olyan telót, ami a tudásukat ötvözi! :-) Kintről szeretném rendelni, ill. elvárásom az 1Ghz-s proci lenne. Nézegettem a ZTE V889D, ill. Lenovo A750-et is, jelenleg az utóbbi a szimpatikusabb.Vannak még ajánlott márkák, a fenti igényeket figyelembe véve? Ill. tapasztalatok a fentiekkel / új márkákkal? Árban max. 200-220 dollárig tudnék elmenni...
MTK6575-ös proci tényleg olyan jó? Mert az előző széria elég lassúcskára sikerült... Ill. kijelző minősége is megfelelő? Felbontásban 800x480 körül lenne jó, ha találnék...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Linux kezdőknek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPad topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilokra jön a Resident Evil Survival Unit
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest