-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unitek
csendes tag
válasz
Viktor0610 #136413 üzenetére
Köszi, ez megnyugtató. Eredetileg Dual Active-ben gondolkodtam volna, de abból olyan kevés van...
-
Unitek
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek egy kérdésben, mert nem nagyon találok hozzá releváns adatot. Biztos volt már téma a fórumon, próbáltam is keresgélni, kérlek nézzétek el nekem, hogy nem olvastam át 130.000 bejegyzést.
Kérdésem az lenne, ha dual stand by telefont veszek, az egyik SIM-et használom hanghívásokra, a másikat csak és kizárólag netezésre, akkor ha épp nyomkodom a mobilnetet a "másodlagos" SIM-en, az "elsődlegesre" érkező hívások beérkeznek? Az tiszta, ha az egyiken beszélek, akkor a másik nem elérhető, de a fenti kérdésemre egyértelmű választ nem találtam a net sötét bugyraiban.
Fontos lenne számomra az egyértelmű válasz, mert a hanghívásra használt kártyám céges lenne, és munkámból fakadóan fontos, hogy ezen mindig elérhető legyek.
Köszönöm előre is a válaszokat, és tényleg elnézést kérek, ha nagyon láma kérdést tettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest