-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
ekrisztian #73939 üzenetére
Köszi próbáltam akkuval és nélküle is. Semmi...
Vki tud dobni egy olyan linket, ahonnan le tudom tölteni, ezt a nyavajás flashtoolos progit? Már egy órája próbálom letölteni, de vagy nem töltődik le, vagy sérült, vagy nem tom...
-
-
alphamooncam
őstag
válasz
cappa72 #73922 üzenetére
Szokásosnál melegebb volt, láthatóan gyorsan csökkent a feszültség az akkuban.
Azt hittem "beakadt" vmilyen program, az pörgeti a processzort. Gondoltam reboot megoldja.Kiadtam az utasítást, telefon kikapcsolt, aztán se kép se hang.
Ezt követően kivettem az akksit, majd visszatettem, de semmi életjel.
Pár napra rá sikerült megoldanom, hogy egy másik akksival kipróbáljam, de azzal sem volt változás.
Az akksim a saját telefonjával nem tölthető - több töltővel is próbáltam - , nem veszi a töltést, más töltőjével pedig veszi.
Ebből arra következtettem, hogy az akkum rendben van, egyébként, pedig semmilyen életjelet nem ad a telefonom, sztg-re csatlakoztatva USB kábellel sem.
-
alphamooncam
őstag
Üdv. !
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Jiayu g3s telefonom van, téglásodott állapotban - fizikai sérülés kizárt.
A telefonspecifikus topic-ban próbáltam már segítséget kérni, azonban csak olyan tanácsot kaptam, ahol magamnak kellett volna megoldanom a javítást.
Sem tapasztalatom, sem szaktudásom nincs megpróbálnom magam megjavítani - már ha egyáltalán lehetséges.
Keresek olyan budapesti szakembert, aki tudna segíteni rajtam, pontosabban a telefonomon.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest