- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Coolpad F1-et többször is olvastam visszaolvasva a fórumban. Jókat írtok róla, de 40-ért ennyire jót? Nehéz elhinni. Vagy van valami rejtett hibája?
Üdv
-
Louro
őstag
Uh látom elég nagy vitát indítottam a fényképezőtémával.
Nem DSLR minőséget várok el egy telefontól. Csak nem szeretnék zajos, elmosódott vagy akár tompa színeket. Éjszakai fotózás terén tudom, hogy a zaj szinte alap a alsó-, középkategóriában.
A led-es villanó felejtendő.Amit ZTE-s géppel készült egész jók. Az már az elfogadhatónak számít nálam.
Sorry, hogy ekkora vitát robbantottam. Van tükörreflexes gép is, de alkalmi, gyors fotózásra a telefon van kéznél.
Remélem sikerült tisztáznom a félreértéseket.
-
Louro
őstag
válasz
Sanyesz. #96328 üzenetére
Nem direkt volt, csak igyekszek rengeteg cikket, fórumot átnyálazni és a ZTE-nél az látszik, hogy csak béta szoftverrel kapnám és folyamatosan kellene frissíteni. Hogy őszinte legyek félek a "főzéstől". Nem szeretnék egy drága papírnehezéket. Stock rom legyen megbízható.
-
Louro
őstag
válasz
KamuMazsola #96315 üzenetére
Szia,
köszi az infót.
Esetleg még annyi, mert két telefonra szűkült le a listám.
Cubot S168 és THL T6 Pro.Előbbi mellett szól, hogy a front kamerája 5 MPx-es. Bár nem vagyok Pixelhuszár, de hátha jobb képeket csinál. Azért számítana, mert bár nem utazok sokat, de akkor szeretnék elfogadható képeket csinálni telefonnal.
THL T6 mellett pedig a design és az erős processzor szól, ami hosszabb távon talán jobb lehet.
Lett volna még a ZTE V5 is, de több helyen azt olvastam, hogy elég bugos a szoftvere és a kamera képei (,amiket találtam) elég zajosak
Üdv,
Csabi -
Louro
őstag
Köszi mindenkinek az infókat. Megnézem az említett telefonok topikjait is. Jövő héten már rendelném/venném.
NFC, LTE meg tényleg nem must have....csak írtam. Nem követtem, hogy milyen ársávban milyen funkciók járnak. Csak leírtam, hogy ne utólag legyen az, hog ynem szóltam
Köszönöm mégegyszer!
-
Louro
őstag
Nézegetve a javaslatokat belefutottam egy oldalba.Ez a THL szimpatikus. T6S-t írtátok itt, de van T6 Pro is. Az érezhetően jobb vagy csak eye candy az extra feature?
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy most milyen dual sim-es telefont érdemes venni 30k-ig?
Ami elvárás lenne:
Viszonylag tűrhető üzemidő. (Ha egy napot kihúz úgy, hogy kb. napi 4-6 órát zenét hallgatnék, átlagos böngészőhasználat és minimális játék mellett, akkor már örülök. Egy hetes akksiról nem is álmodok.)
Elfogadható fényképfunkció. (Elég sok zajos képes telefontesztet láttam már. Hátha ti tudtok valami biztosat.)Ami jó, ha lenne, de nem feltétel:
NFC, LTE.Ha a fényképező miatt - gondolom ez dobná meg -, talán 35-ig elmennék, de akkor tényleg jó minőségű képek lennének jók.
Páromnak már vettünk egy Leagoo Lead 3S-t és egész jó. Tetszik, cska a fényképk nem az igaziak és az akksi is necces, de ha nincs jobb javaslat, max lesz még egy Lead-ünk
Köszönöm a segítségeteket előre is.
-
Louro
őstag
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Totyikban barangolva csak a google docs-t találtam. De nem találtam meg a válaszom, így felteszem.
30 körül milyen dual sim-es telefont tudnátok ajánlani? 0 játék, telefon, sms, néha emailcheck lenne csak. Magyar menü nem a legfontosabb, ha van angol is.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest