- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vater
csendes tag
Van valakinek best buy otlete 100usd kornyeken? Roviden vagy kapok egy Lumia 520-at cserebe egy nem javithato telefonert vagy a fent emlitett osszeg kereteben vasarolhatnek telefont...
-
Vater
csendes tag
Vettem a batorsagot es rendeltem egy uber-tepsi telefont a Pandatol - Haipai N7889, amint ideer es lesz idom beszamolok oromomrol es esetleges csalodasomrol is
-
Vater
csendes tag
Dual sim mesterek volt egy THL W7+-om de eladtam most ket vegleten gondolkom:
1. max 120 usd, max 5 inch, quad core, sima hd, feher
2. max 250-270 usd, 5.7-6.0inch, quad core, full hd es nagy akksi gyarilag, feher
Ha tudnatok mindket vegletre 1-2 tippet nagyon megkoszonnem addig is jo szemezgetest
-
Vater
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #39848 üzenetére
A csoda H920+ full hd-s es 480dpi igy talan jobb lenne a W200-nal, de az akksi tenyleg gaz lehet...
most latom mit irsz, hat igazad lehet ha a THL "csak" sima hd-s talan jobban birja az akksi
-
Vater
csendes tag
Pandawill - ejfeli akcio [link]
-20% igy kb 196usd lenne, nem tunik rossznak de en sohasem hallottam a gyarto felol
-
Vater
csendes tag
válasz
szabopeter73 #30348 üzenetére
Nekem volt egy rovid ideig - nagyon gyors, tetszetos, feherben vettem DE az 5.7inch miutan kibontottem hidd el tenyleg hatalmas. Mivel nincs lapatkezem, vicces dolog egy kezzel hasznalni
55-60k kornyeken azt hiszem mar hozzaferheto, tablet helyett is idealis, noti helyett ezt vittem parszor magammal az utra a nyaralasom soran.
-
Vater
csendes tag
válasz
Depression #27165 üzenetére
Pandawill W7+-nak adja el, a dobozon W7 szerepel. A kulonbseg elvileg csak a cpu-ban van 1.2ghz Vs 1.0ghz
-
Vater
csendes tag
válasz
gyuszito #27080 üzenetére
Hello mindenki
Koszonom a valaszokat, ugy nez ki tulreagaltam a dolgot - szoval a Pandawilltol erkezett W7+ karcosan erkezett, de tenyleg volt rajta egy vedofolia szoval minden rendben
kuldtek melle 2 akksit es egy extra rozsaszin hatlapot is. A telefont meg nem hasznalom, de amint lesz bovebb tapasztalatom megosztom
-
Vater
csendes tag
**ssza meg, megjott a W7+ a Pandawilltol kb 8 nap utan a 30 helyett, DE a kijelzon van vagy 40-50 hajszalkarc
volt mar valaki hasonlo cipoben, mert ha visszakuldom az kb 15font de ez nem az en hibam hogy egy hasznalt telefont kuldtek...
-
Vater
csendes tag
Pandawillről rendeltem egy W7+-t, de csak most vettem észre hogy átlagosan 30 nap az átfutási idő
legközelebb jobban megnézem, ti is vigyázzatok - próbálok majd egy amatőr videótesztet összehozni róla ha a kezemben lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest