Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok-e, remélem igen.
A vodafone-nál vásároltam egy Huawei Mate 20 Lite dual sim-es készüléket. A telefont két sim-mel használnám, az 1. slotban vodafone-os, a 2.-ben telekomos kártya van.
A kérdésem az lenne, hogy lehetne megoldani azt, hogy ha az egyik kártyával hívásban vagyok, és ha a másik kártyára érkezik hívás, akkor azt kijelezze? Jelen pillanatban ha ilyen van, akkor a nem használt kártya nem elérhető, hangpostára kapcsol, és nem jelzi hogy hívásom volt. Próbáltam beállítgatni a két kártyás módot, de valamiért nem akar működni. A hívásátirányítást próbálnám elkerülni, mivel az külön díjas.
Kérdeztem a vodafone-t, azt mondták, hogy a híváskijelzésnek működnie kellene hívásátirányítás nélkül is.Köszönöm, ha tudtok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray, 12 GB RAM / 512 GB
- iPhone 16 128 GB ultramarin hibátlan, számlával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 512GB
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest