Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damian666
csendes tag
válasz
orkester #13660 üzenetére
Szia. Nekem elvégzi a restore-t újraindul a tel. és Done. De semmi nem változik, egyáltalán semmi, azon kívül hogy pár dolog eredetire áll vissza. Ha eltudnád magyarázni a lépéseket, megköszönném. Telefonnal így még sose jártam.
a Rom cserét meg azért nem tudom, mert hiába töltöttem le millió féle rom-ot, recoveryből partíciós hibára hivatkozik, ( root nincs) miatt. win alatt is kb ez van.
-
Damian666
csendes tag
Sziasztok! Nemrégiben vettem egy ThL w1+ telefont. Szeretném root-olni, ill másik romot feltenni rá.
Két hetem ment el erre, de sajnos semmilyen programmal nem akar összejönni. Ha valaki frissített már romot, vagy root-olt ilyen készüléket, és tudna segíteni ebben, ill hol lehet magyar verzióhoz jutni? azt nagyon megköszönném.
Van egy magyar cég, aki foglalkozik magyarítással, ill root-olással, de természetesen nem olcsó.Eddig egyik androidos készülékemmel sem bajlódtam ennyit. Tanácstalan vagyok.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- iPad topik
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Mini PC
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest