Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Egérpad topik
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Hello!
Nem akarlak elkeseríteni, de ha csak néhány napja rendelted a készüléket, akkor abból a február végéből nem lesz semmi.
Legjobb tudomásom szerint egyelőre csak a Tinydeal árulta-árulja, január elejétől január 15-ig napi 30-30 darabot adtak el a fekete és a fehér színű Doogee Turbo DG2014-ből. Ha sikerült az adott nap egyet valamelyikből elcsípned, akkor január 15.-e után postára adták neked.
Nem tudom, hogy mennyire figyelmesen nézted meg a Tinydeal weboldalát, de az én szerény angol tudásommal úgy fordítottam a pirosan szedett vastagbetűs kiírást, hogy az első adagot kipostázták mindenkinek a készülékekből, ez után elő lehet rendelni most már mindegyik színű hátlappal a készüléket, viszont legközelebb csak március 10.-től lesz raktáron.
Valamint a vámosok mostanában eléggé meg vannak lassulva a fórumban olvasottak alapján, országba érkezéstől a tényleges kipostázásig nyugodtan lehet 2-3 héttel számolni.Nekem egyébként sikerült megcsípnem egyet (január 9-én rendeltem), fehér hátlappal, már az országban van, annyi, hogy ki kell várni, míg megérkezik. De tényleg csak ennyi.

-
Sanyesz.
őstag
válasz
üzenetére
Minden csomag kisebb értéket mutat, mint amennyi a tényleges vásárlás volt. Ezt a kínaiak kérés nélkül is megteszik. De akkor Te milyen bizonylattal igazolod a vásárlást (PayPal, számlakivonat stb.)?
(#60736) kymco: Anno nekem is, de az tényleg régen volt. Azóta "javult" a vámosok ténykedése.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest