Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Core2duo6600
veterán
válasz

Kroni1

üzenetére
						Semmien hátrányod nem lesz belőle.
Ha az általad felhívott embernek is 3 gn van a teloja, akkor elvben jobb hangminőség érhető el vele, nekem a céges korábbi nokia is 3g (telenor) volt, de nem androidos, amikor felhívtam az elején 3,5 g -t írt ki, majd léptem egyet és visszament 2 g re annál a telonál jelentős volt a 2 mód közt a minőség különbsége.
A mostani S4 mini duos on nem érzek ekkora minőség különbséget. - 

Ha fontos a dual-sim viszonylag egyszerű kezelése és nem zavar az android, 918D, van fórumtéma is rá, nézd meg. Ugyanakkor kerülném a sam Y Duo-t, mert csak drágább és ennyi (na jó, a képernyő érzékenysége veri a 918d-t). Az Ace duos-ról nem nyilatkozok, de az ace sem a legjobb darab.
Nokiában nem vagyok otthon. Ha ezt a márkát szereted és megszoktad (vagy akinek szánod), akkor az android fura lesz.
Cappa.

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - További aktív témák...

- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
 - Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
 - 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
 - Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest