Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- HiMedia lejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Androidos tablet topic
- Még a krampusz is a hardvereket csekkolja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
bikfic1
üzenetére
Szia! Először próbáld meg hívás közben másképpen fogni a telefont, vagyis megmarkolni többféle pozícióban Mert ha a gerjedésnek ez az oka akkor csökkenni fog ha a kezed elnyeli az EM hullámokat. Az "ellenfél" meg gibickedjen, hogy mikor lesz jó!
Nálam is ilyen volt nem volt mindegy hogyan fogtam a telót! A szétszedésre csak ez után gondolj. -
svgyula
addikt
válasz
bikfic1
üzenetére
Szia! Anno' a Cubot GT99 volt ilyen annak az antenna gerjedt össze a mikrofonnal! Ha nem egy bizonyos szögben tartottam a kezemben akkor ugyanezt a tünetet produkálta. Ott az volt a megoldás, hogy a mikrofon kábel és az antenna kábel közé be kellett tenni egy kis 1x0,5cm-es árnyékoló fóliát. Azok akikkel beszélsz a mikrofonod gerjedését hallják. Azt hittem a többi gyártó tanult a hibákból! Ezek szerint nem.
-
krics
aktív tag
válasz
bikfic1
üzenetére
"Doogee x5 max telomon telefonálás közben bugó hangot hall akivel beszélek.
Nagyon zavaró hogy nem hallanak rendesen."Csovaz, felmegoldas sajnos, mert minden ujrainditaskor meg kell csinalni:
Tarcsazd ezt a kodot, amivel belepsz az engineer menube: *#*#3646633#*#*Telephony/AMR-WB on/off menupont alatt kipipalod az Enable GSM AMR-WB beallitast.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nálam is ilyen volt nem volt mindegy hogyan fogtam a telót! A szétszedésre csak ez után gondolj.