- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
roKas #118055 üzenetére
párom Paris-ában mintha nem lenne duplakopp, de nem jutottam vele idáig a rövid idő alatt. nemrég valamit kerestem a fórumokban, és egy bejegyzés szerint az egyik frissítéssel kivették. később megnézem, mi a helyzet vele. nemrossz-nemrossz, de így utólag lehet, hogy kicsit többet rászánva mást vennék (habár konkrét ötletem nincs, ezt az X9-et is nézegettem akkortájt, meg a Cubot X17-est).
-
svgyula
addikt
válasz
roKas #117165 üzenetére
Szia! Ennél van egy sokkal egyszerűbb megoldás is. Az intelligens tok. Annál nem kell semmit csinálni kinyitod és ott a kijelző, becsukod és lezárja a képernyőt. Csak arra kell figyelni, hogy telóban legyen magnet szenzor. Ebben van olyan mint pl. a Honor 6 nillkin tok aminél nem kell híváskor kinyitni mert az ablakon keresztül is fel lehet venni ill. le lehet rakni. Vannak olyanok aminél van mozgásvezérlés is tehát híváskor ránézel a kijelzőre és látod a hívót ekkor lehalkítja és ha a füledhez emeled felveszi anélkül, hogy bármi mást csinálnál. Ha átfordítod akkor is némítja a hívást! Csak a megfelelő szenzorral ellátott telefont kell választani.
A másodlagos telól között 2 éve a CUBOT X6 is tudta kezelni az intelligens tokot. -
ctibor
senior tag
válasz
roKas #117165 üzenetére
Telefonja válogatja. Több másod-, harmad vonalbeli kínai gyártó ujabb telefonjairól olvastam, hogy az ujjlenyomat olvasót ugyan beletették, de nem sokra használható, csak a záró képernyőre jutsz el vele.
Az enyém pl. felébreszti, és rögtön használható a kezdő képernyő. A többi újabb, közép- és felső kategóriás Huawei is ilyen.
Azért jobb a hátsó, mert egy kézben fogva is működik, nem kell a másik kezeddel megbökni a Home gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro + AirPods Pro 2 Újszerű állapotban
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest