-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
adolfo01 #12601 üzenetére
Olvasd el angolul itt "metanastis" kommentelő kommentjeit (meg akár az egész nemtúlhosszú topikot)
A Hero9500-ra felmegy a zp900 zopomobileshop.com-nál letölthető romja (kínai, angol nyelvvel is ellátva,azután meg valami Bart-tal magyar lokalizációt csinálva teljesen magyaríthatod, ahogy itt fönnebb Jiayu-G3-mal ilyenről már beszámolnak, vagyishogy a zopo romba tán már ott a shopban is bele van főzve magyar nyelv is... )
mert ugyanis
, az ottani fórumozók szerint csak akksiban és kamera-megapixelben (és support talán) különbözik a hero vs. zopo."only different housing"
( korábban már )
-
tthom
senior tag
válasz
adolfo01 #12189 üzenetére
UNISTORE,
nem tudom, a who are we-ben azt írja, hogy
passing directly from the producer to the consumer with the possibility of direct shipment of the object, thus reducing the total price of the product purchased.
Szal olyan, mintha kínából érkeznének közvetlen.. Akkor meg vám és még ami kell.
Szállításnál meg:
Since the shipment is made directly from a foreign company is not part of the European community law there are duties to be paid, UNIstore not be held responsible if any customer could pay a fee to collect the package in addition to the price of the product purchased .
Szóval felejtős, főleg, hogy így meg még rohadt drága is.. Kb. 1 dollár = 1 euró..
-
Bubcsi56
csendes tag
válasz
adolfo01 #12070 üzenetére
Én most hétfőn zopomobileshop-ból vettem (amit linkeltél) 240+9root+50szállítás Olaszból DHL. No vám és áfa mivel EU-ból jött!!! Olaszországi szállítást csak DHL-el lehet kérni 50-ért, de egy nap alatt itt volt!
A magyar menü alapból benne van, mert multilingual rom van benne. A root csak a kínai appok kitakarításához kell, én így kaptam, normális GooglePlay, Gmail, Facebook, Skype, Twitter, YouTube föltelepítve, működőképesen.
Fateless!
Készülnek vele és róla a képek, lehet már holnap elérhetőek lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest