Hirdetés
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doggy dog
senior tag
válasz
rmartin94
üzenetére
Sziasztok!
Haveromnak van egy Alcatel Idol OT-6030D telefonja,gyári minden.
Rootolni akarja,sok a szemét rajta.Neten a legegyszerűbb megoldást erre a telefonra (is)a Framaroot ahogy néztem.MTK-ban nem vagyok jártas Samun vagyok,voltam mindig,így tartok is ettől
.Gondolom itt is egy komplett mentés kellene először.Se gyári rom nincs a kezünkben se leírás,se semmi.Alig van valami a neten erről a telefonról.
Egy How to kellene,esetleg linkekkel,mert biztos ami biztos és ne téglázzam.Akkor inkább passzolom a segítség nyújtás,mert a telefon a munkaeszköze és rengeteget van úton.
Egy ilyen leírást találtam csak.
Köszönöm a segítséget! -
válasz
rmartin94
üzenetére
Ahhoz, hogy az MTKDroidTools felismerje, kell az adb driver. [link]
A recovery mód általában hangerő fel + power gomb, egyidejű hosszanti lenyomásával érhető el.
Érdemes töltőn próbálkozni vele, van olyan telefon, amelyik csak töltőn hajlandó ezt megtenni.
Aztán van olyan is (pl. Lenovo), ahol hangerő fel+hangerő le+power.
Van, ahol me ghangerő le+power. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
rmartin94
üzenetére
Bazki.. Ezt meg ne vedd... SEMMIRE NEM JÓ!
Ilyen alulspecifikált szart rég láttam... 128MB/256MB? konkrétan a telefonálás is gondot fog okozni.
Amit te kinéztél, azzal szerintem senkit ne is zaklass, mert elküldenek a picsába...Amúgy Multilanguage... Tehát elvileg magyar, de ez kb megveszed, és el is dobhatod. Az a hülye, aki ezért pénzt ad....

Inkább ezt vedd, kb duplaszint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Filmvilág
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.Gondolom itt is egy komplett mentés kellene először.Se gyári rom nincs a kezünkben se leírás,se semmi.Alig van valami a neten erről a telefonról.