Hirdetés
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
-
-
törölt tag
válasz
zeusz55
üzenetére
Úgy látom, hogy a Te esetedben ez egy összetett kérdés.
Bonyolulat1: többféle kivitel létezik a típusból, és nehéz konkrétan az adott kivitelre vonatkozó infót találni.
Bonyolulat2: lehet, hogy a gyártó szerint nem támogatott, de valójában ennek "csak" szoftveres akadálya van. Az is lehet, hogy szoftveresen tudja, csak energiát nem tud kiadni a porton (ha jól rémlik, akkor valamelyik Nexus volt ilyen). Ezek orvosolható problémák.
Bonyolulat3: ahogy előttem is írták, a kamera drivere kernel támogatást is igényel.
Forrásaim: Elolvastam az Ace3 itteni tesztjét, majd a mögötte levő topik keresőjébe beírtam, hogy "OTG". Ami a kamerát illeti, a miniPC -knél a userek tapasztalatai alapján külön táblázat jött össze, hogy mely kamerák támogatottak, és melyek nem. -
svgyula
addikt
válasz
zeusz55
üzenetére
Sza! A legegyszerűbb rádugsz egy pendrive-ot. Ha látja és használni tudod akkor valószínűleg tudja.
(#129696) katonakálmán
A beállításokban megtalálod. Ha elindul a mentés akkor ott ki lehet választani a file-kat. A felhő szolgáltatás egyedi valamelyik fiók vagy szolgáltató adja. Az üzenetek pedig egy egy frissítés után kerülhettek vissza. A "te" törlésed után még azok a telefonból simán visszaállíthatók. . -
svgyula
addikt
válasz
zeusz55
üzenetére
Szia! Ha a teló nem OTG képes (külső eszköz áramellátása/működtetése a lefon akkujáról) akkor azon a szoftver nem segít. De még ha OTG képes is a teló akkor sem biztos, hogy támogat külső kamerát.Bár van vezeték nélküli wifis kamera amit a telefonra telepített apk-val lehet vezérelni! Annó a távcsövemhez gondolkodtam egy ilyenen csak a fényérzékenysége nekem nagyon kevés volt az ára pedig nagyon magas ~80$ Az alin volt/van keress esetleg rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mikrotik routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)